Muistoissamme musta shetlanninponitamma Carleen LAC (VH13-017-0297), 100cm, 01.02.2013-29.10.2016
Carla lopetettiin 24,5-vuotiaana vanhuuden vaivojen takia
KTK-III, KRJ-II, SHLA-I, YLA2, VVJ-II

Kantakirjattu III-palkinnolla (65p.) 30.12.2013
Palkittu KRJ-II (99p.) 15.01.2016
Palkittu SHLA-I (119p.) 20.02.2016
Palkittu YLA2 (90p.) 25.05.2016
Palkittu VVJ-II (93p.) 30.09.2016


Carla: Carla on pomminvarma pikkutamma, se on mitä luotettavin tamma ja sopii erityisen hyvin lasten ratsuksi ja hoitoponiksi. Sen kanssa pystyy tekemään melkeinpä mitä vain, kunhan ei nyt ihan liiallisuuksiin mene. Lasten tuottama meteli ja hälinä ei sitä niinkään hätkäytä, mutta jos sitä aletaan kunnolla ärsyttämään niin osaa se silloin jo puolustautua, eihän kukaan ihan kaikkea kestä. Vaikka Carla tuleekin toimeen lasten kanssa, kyllä se eniten nauttii hieman vanhempien ihmisten huomiosta ja hoidosta, saa olla rauhassa.

Hoidossa: Carlan voi pitää irti karsinassa ja hoitaa ilman mitään ongelmia, välillä se näyttää nukkuvankin kun oikein osaa sitä miellyttää kovalla harjalla harjaamalla. On kuitenkin hyvä sitä ruveta hieman herättelemään, mikäli on sen kanssa menossa töitä tekemään, muuten sama meininki saattaa jatkua kentälläkin. Tammaan voi luottaa niinkin paljon, että sitä voi pitää käytävälläkin ihan vapaana, osaahan se laitumeltakin kävellä ilman ihmistä omaan karsinaansa (tietenkin silloin kun joku hoitaja sen päästää laitumelta, karkailua se ei harrasta) joten tähän tammaan pystyy helposti luottamaan. Kaviot saa putsattua hyvin, se osaa pitää jalkansa ylhäällä mikä huomattavasti helpottaa hoitajan työtä. Varusteetkin on tammalle helppo laittaa, se ei pahemmin pullisteluista perusta, vaan on enemmänkin iloinen kun pääsee työntekoon.

Ratsuna/ajaessa: Kärryt perässään Carla kulkee hienosti. Tamma on hyvin avuilla ja se kuuntelee tarkkaan, mitä ohjastaja sille sanoo. Erityisen hyvin siltä sujuu käännökset, sillä se tunnistaa oikean ja vasemman ohjastajan niin huutaessa, mikä helpottaa huomattavasti ja säästää aikaa. Maraton-osuudet ovat sitten tamman heikoin osa-alue, tokihan siitä vauhtia löytyy, mutta mikäli ohjastaja ei osaa hillitä ponin vauhtia alussa, alkaa loppumatkasta kunto loppua. Kunhan osaa säädellä vauhdin hyvin, sujuu tämäkin matka onnistuneesti. Tarkkuusajossa Carla taas on parhaimmillaan, se osaa tähdätä hyvin porttien keskelle aiheuttamatta virhepisteitä, tästä syystä Carla on hyvä poni aloittelijoiden valjakkoponiksi kun se näyttää miten kuuluu oikeasti mennä. Koulu-osuudella Carla on nöyrä ja rauhallinen ja askellajien vaihto sujuu hienosti. Tämä ei kuitenkaan ole kovinkaan mielenkiintoista Carlan mielestä, joten sitä ei harjoitella kerralla kovinkaan pitkää aikaa.
Kouluratsuna Carla on hyvin avuilla ja kulkee tahdikkaasti, tai niin tahdikkaasti kuin vain shetlanninponi pystyy menemään. Sen pompottelevassa ravissa voi olla vaikeuksia pysyä selässä, mutta kunhan ratsastajalla on tasapaino kohdillaan niin kyllä siellä pysyy. Carla kuuntelee ratsastajan apuja nöyrästi ja se ei paljoa tarvitse pohjetta, jos sitä käyttää liikaa niin näyttää tammakin äkkiä pukkien kautta että liika on liikaa. Käännöksissä Carla asettuu hyvin, kunhan vain ratsastaja osaa itse ratsastaa oikein. Laukannostoissa ratsastajan pitää olla tarkkana, että antaa puolipidätteen tarpeeksi hyvn ja että se menee läpi, muuten nostosta tuleekin vain ravaamista. Osaavalla ratsastajalla tammalta onnistuu hyvin myös nostot, pysähdykset ja peruutukset. Alkuunsa se ei tahtonut peruuttaa ollenkaan, eikä nykyään se suostu sitä kaikilla tekemään, mutta oikein tehtynä sekin sujuu mallikkaasti.
Esteillä Carla on innokas ja vauhtia riittää, tästä syystä ratsastajan pitää osata ratsastaa rauhallisesti ja saada tamma rauhalliseksi. mikäli verryttelyssä ei saa tammaa avuille heti, on myös radan hyppääminen huomattavasti hankalempaa. Carla hyppää hyvällä tekniikalla ja ponnua siltä löytyy, yksittäisenä sillä ollaankin hypätty 80cm esteitä, mutta rataa se jaksaa hypätä ain 60cm tasolla. Tässäkin lajissa kannattaa käyttää hyödykseen sitä, että se osaa äänen perusteella mennä oikealle tai vasemmalle, siitä on huomattava hyöty silloin kun ratsastetaan aikaa ja tamma osaa jo ajoissa almistautua käännökseen.

Kilpailuissa: Koppiin meneminen ei ole ongelma tälle rouvalle, se astelee koppiin kuin vanha tekijä (mikä se onkin) ja se pysyy rauhallisena koko matkan ajan. Carla onkin hyvä seuraponi niille, jotka ovat vähän arempia matkustajia. Kisapaikalla tamma astelee rauhallisesti pois kopista, hetken katselee ympärilleen ja sitten se on taas kuin kotonaan. Se ei pienestä hetkahda, joten sen kanssa on helppo olla myös kisapaikalla. Verryttelyssä pitää muistaa saada tamma avuille heti alussa, jotta sen kanssa ehtii verkkaamaan kunnolla. Radalle mennessä, oli se sitten valjakko-, koulu- tai estekisat, tamma on rauhallinen ja pyrkii tekemään parhaansa. Ratsastajan jännitys saattaa joskus tarttua myös Carlaan, milloin se alkaa hieman hermostumaan. Tästä syystä oma jännittyminen pitää huomata ajoissa, jotta suoritus ei menisi sen takia pilalle.

© Huttis

Sukutaulu ja sukuselvitys

i. Päivärinteen Reniro VIR MVA Ch, KTK-II, KRJ-I, SHLA-I
she, m, 105cm
ii. Päivärinteen Roi VIR MVA Ch, KTK-II, VVJ-I, SHLA-I
she, phkko, 106cm
iii. Samuel VIR MVA Ch, KTK-III, Klass I
she, km, 99cm
iie. Serene Grace Ch, KTK-III
she, m, 99cm
ie. A.D. August Rose KTK-III
she, tprt, 104cm
iei. Lily's Little Monster SHLA-III
she, trt, 103cm
iee. Belladonna
she, tprt, 105cm
e. Adanna FK VIR MVA Ch, KTK-II, ERJ-III, KRJ-I, YLA2, SHLA-I, VVJ-III
she, m, 98cm
ei. Riddles In The Dark Dei VVJ-II
she, m, 101cm
eii. Riot Empire VIR MVA Ch, KTK-II
she, prn, 101cm
eie. Ward's Simbelmynë VIR MVA Ch, YLA2
she, m, 97cm
ee. Caelan VIL VIR MVA Ch, KTK-II, SHLA-I, YLA2, KRJ-I
she, m, 96cm
eei. Charlélie VIR MVA Ch, KTK II
she, vkkkrj, 90cm
eee. Chardanae VIR MVA Ch, KTK-III, ERJ-II, KRJ-II, YLA2
she, m, 104cm

sukuselvitys

Jälkeläiset

Synt - skp/nimi - isä - omistaja
07.01.15 - o. Black Sensation LAC - Wyat Black Phoenix - Víva
17.03.15 - t. Chantael LAC - Cedric LAC - Tuulia T.
15.07.15 - o. Bunjee LAC - Vaapukan Benjey - Calla
09.12.15 - t. Channel LAC - Alexander HP - Jannica
01.05.16 - t. Ciara LAC - Blake v. Moons - Mette

Valmennukset/päiväkirja

13.11.2013 päiväkirjamerkintä
Tänään Carla muutti takaisin meille, ja kyllähän tätä karvapalloa olikin ikävä ollut. Heti trailerista ulos astuessaan se huusi kaikille innokkaasti tervehdyksen ja selvästi oli iloinen ollessaan taas täällä. Ensimmäisenä veimme tamman karsinaansa, missä se sai hetken rauhoittua ja tutustua uudelleen paikkaan. Karsinassa seisoskelu kuitenkin näytti vain pahentavan Carlan yli-innokkuuta, joten vein sen ulos ja kävelimme ympäri tallipihaa. Pian olimmekin tarhan vieressä, mistä kuului kimakka hirnaisu, ja kappas, siellähän oli Carlan emä Aada. Ensimmäistä kertaa näin tammat vierekkäin ja selvä yhdennäköisyys niissä oli, vaikka onhan nuo monet mustat shetlanninponit aika lailla samannäköisiä.. Mutta iloinen jälleennäkeminen oli kyseessä. Toivottavasti tulevat vielä hyvin toimeen, sillä tarkoitus olisi tarhata Carla Aadan kanssa. Onneksi molemmat tammat ovat tiettävästi ihan fiksuja ja tulevat toimeen kenen kanssa tahansa. Kunhan Carla on kotiutunut kunnolla, niin aloitammekin heti kunnon reenit, että päästään tämänkin kanssa joskus kisakentille.

25.07.2015 kouluvalmennus, valmentajana Víva
Huttis verrytteli maneesissa mustaa shetlanninponitammaansa Carlaa, minun saapuessani sinne. Tervehdin Huttista, jonka jälkeen siirryin maneesin reunalle katselemaan kaksikon itsenäistä verryttelyä. Carla vaikutti oikein reippaalta ja kuuliaiselta ponilta, jossa ei näkynyt merkkiäkään shetlanninponien itsepäisyydestä. Niimpä ajattelin valmennuksesta tulevan helpompaa, kuin luulinkaan. Huttis taivutteli Carlaa, otti pysähdyksiä, käännöksiä ja sen sellaista, ennen kuin päätin ottaa ohjat omiin kätösiini. Tuossa vaiheessa pyysinkin jo ratsukkoa ottamaan laukkaa kahdeksikoilla. Katsoin samalla, että Huttis piti Carlan reippaassa laukassa ja katsoi, että poni taipui hyvin. Aina välillä kuitenkin Carla rikkoi laukasta suoraan raviin, jolloin Huttiksen oli nostettava uudelleen laukkaan. Pikku hiljaa poni kyllästyi tehtävään, jonka jälkeen se alkoi heittää takamustaan ylöspäin. Päätettiin siis vaihtaa tehtävää ja ratsukko saikin ottaa tällä kertaa pohkeenväistöä. Carla muuttui taas normaaliksi itsekseen ja teki nöyränä ponina työtä käskettyä. Carla astui väistöjen aikana hyvin ristiin, eikä ongelmaa näyttänyt olevan. Ratsukko saikin toistaa samaa tehtävää ravissa. Raviväistöjenkään kanssa ei tullut ongelmia vaikka Carla saattoikin välillä hidastaa tahtiaan. Kun Huttis oli kuitenkin tarkka, niin pysyi vauhti samana ja väistötkin tehtiin reippaasti. Loppuvalmennuksen ajan ratsukko sai ottaa peruutuksia, joista Huttis sai lopulta lähteä raviin ja laukkaan. Carla peruutti ongelmitta, eikä raviinkaa lähtö tuottanut ongelmia. Laukassa taas saatettiinkin välillä lähteä raviin, mutta lopulta päästiin siihen laukkaan, eikä raville enää lähdetty. Valmennuksen loputtua kehuin ratsukkoa, onka jälkeen jäin katselemaan hetkeksi, kun Huttin verrytteli Carlaa. Lopulta kuitenkin lähdin kotiin.

30.07.2015 estevalmennus, valmentajana dookie
Huttis ja Carla olivat juuri aloittaneet raviverryttelyn, kun pääsin maneesiin. Tervehdin ratsukkoa, ja seurasin hetken kaksikon menoa. Oma käsitykseni shetlanninponeista oli aikalailla stereotyyppeihin perustuva, joten yllätyin positiivisesti, kun näin mustan pikkutamman ravaavan reippaasti ja kuuliaisesti ratsastajansa alla. Ohjeistin ratsukkoa tekemään verryttelyssä paljon käynti-ravi ja pysähdys-ravi -siirtymisiä, kaarevia linjoja kuten ympyröitä ja kiemurauria, sekä lyhyitä, loivia väistönpätkiä. Huttis teki mitä pyydettiin, enkä voinut kuin ihastella topakkana ravaavaa Carlaa, joka kuunteli tarkkaan ratsastajansa apuja.
Ratsukon hoitaessa alkuverryttelyt loppuun itsenäisesti, ryhdyin kasaamaan ristikoita maneesin hiekalle. Laitoin pystyyn neljä ristikkoa, kaksi kumpaankin päätyyn ymprälinjalle; toinen pienemmän ympyrän, ja toisen isomman ympyrän linjalle. Kahdeksikkoesteiden lisäksi kasasin toiselle pitkälle sivulle neljän ristikon jumppasarjan. Tänään harjoittelisimme lähinnä kaarevien linjojen lähestymisiä kahdeksikon avulla. Jätin ristikot alkuun hyvin mataliksi, jotta ne toimisivat samalla verryttelyesteinä Carlalle. Ensimmäisenä tehtävänä ratsukon tuli saada sovitettua kahdeksikolle esteiden väliin tietty määrä laukka-askeleita. Carla nosti laukan nätisti, ja jatkoi reipasta menoa innoissaan kohti ensimmäistä ristikkoa. Ensimmäisellä kerralla askeleita tuli yksi liian vähän, joten kehotin Huttista pidentämään laukkaa hieman. Ratsastaja teki kuten pyysin, ja seuraavalla kerralla laukka-askeleita tuli juuri oikea määrä. Pyysin ratsukkoa toistamaan tehtävän muutamaan otteeseen, vaihdellen välillä askelmääriä. Kun Carla alkoi toimimaan entistä herkemmin, ratsukko sai levähtää hetken käynnissä samalla, kun selostin seuraavan tehtävän. Ratsukon tuli aloittaa tehtävä hyppäämällä jumppasarja, ja sen jälkeen ratsastaa pääty-ympyrän ulompi ristikko, ympyrän vaihto, ja toisen ympyrän sisempi ristikko. Ensimmäisen kerran jälkeen taas ensin pienemmän ympyrän ristikko, ja toisella ympyrällä ulompi, ja niin edelleen vuorotellen ympyröiden vaihtelua, hypäten kuitenkin jumppasarjan välissä. Carla puhkui intoa ja vauhtia, kun lähetin ratsukon tehtävään. Musta tamma hyppäsi helposti ja ilmavasti pyydetyt esteet, ja kääntyi hyvin näppärästi pienemmälläkin ympyrällä esteelle. Parin toiston jälkeen kävin korottamassa esteitä hieman, ja korotin ympyröiden uloimmat esteet pystyiksi. Pyysin ratsukkoa tulemaan näillä korkeuksilla vielä muutaman kerran, ja Carla hyppäsi edelleen yhtä reippaasti ja lennokkaasti, kuin aiemminkin. Viimeisen nappisuorituksen jälkeen, kun pystyt olivat korkeimmillaan 50cm korkeat, annoin ratsukon siirtyä loppuverryttelyiden pariin kehujen saattelemana.

08.12.2015 päiväkirjamerkintä
Kuten moni muukin tallin hevonen, niin myös Carla on saanut vietellä hieman rennompia päiviä. Carla on hienosti toiminut lasten talutusponina viimeaikoina, mutta se selvästi kaipaa hieman vaihtelua päiviinsä joten tänään se pääsisi kärryjen eteen. Hain tamman tarhasta, missä se tottakai oli onnistunut kuorruttamaan itsensä kunnon mutakerroksella. Ei muuta kun poni talliin ja harjaushommiin. Puolisen tuntia siinä meni, ei uskoisikaan mihin kaikkialle noin pieni poni saa kuraa. Tämän jälkeen putsasin vielä kaviot ja laitoin valjaat ja suitset päälle. Carla alko iolla jo aika täpinöissään, kun se huomasi, että kohta mennään. Talutin tamman ulos ja asensin kärryt paikalleen. Hädin tuskin ehdin hypätä kyytiin, kun Carla jo pinkaisi liikkeelle. Jo heti alkuun tein selväksi, että ei ruveta pelleilemään. Carla joutui seisomaan paikallaan niin kauan, kunnes annoin sille luvan lähteä, hetki siinä menikin, sillä se ei meinannut millään malttaa pysyä paikallaan. Lopulta pääsimme liikkeell, ja suuntasimme hiekkatielle. Itseäni ei juurikaan huvittanut mitään varsinaista treeniä tehdä, mutta rento maastolenkki kelpaisi meille molemmille. Muutaman minuutin jälkeen annoin Carlalle luvan siirtää raviin, ja sehän ravasi. Hienoa mennä ponilla, joka oikeasti tykkää työnteosta, eikä sitä tarvitse pakottaa mihinkään. Ravasimme hyvän matkan, kunnes siirryimme takaisin käyntiin. Edessä odotti meidän perinteinen laukkapätkä, ja tämähän poni tykkää laukata, oli sitten kärryt perässä tai ratsastaja selässä. Annoin Carlalle laukka-avut, ja pian jo mentiin kovaa vauhtia. En kuitenkaan antanut sen mennä ihan niin kovaa kuin se olisi halunnut, sillä haluaisin selvitä kokonaisena kotiin saakka. Lenkin puoliväli oli mennyt jo aikaa sitten ohi, joten siirryimme raviin ja hetken päästä käyntiin. Kävelimme takaisin tallin pihaan, missä otin kärryt pois ja talutin Carlan talliin. Poni olikin hionnut ihan mukavasti. Otin varusteet pois ja harjasin sen oikein kunnolla. Tämän jälkeen toin Carlalle sen hyvin ansaitseman porkkana-annoksen, minkä jälkeen se pääsi takaisin tarhaan ponikavereidensa luokse.

Kilpailukalenteri

NJ:n & VSN:n alaiset näyttelyt

PVM - kutsu/paikka - luokka - jaos - tulos
27.02.14 - Vallaton - shetlanninponitammat - VSN - 3/14 RCH

VVJ:n alaiset kisat

PVM - kutsu/paikka - luokka - jaos - tulos
23.11.13 - Breandan - vaativa yhdistetty (pari) - VVJ - 1/25
28.11.13 - Breandan - vaativa yhdistetty (pari) - VVJ - 1/25
13.12.13 - Konkkaronkka - vaativa yhdistetty - VVJ - 4/26
18.12.13 - Konkkaronkka - vaativa yhdistetty - VVJ - 1/26
05.01.14 - Tuuliharja - vaativa yhdistetty - VVJ - 1/8
05.01.14 - Duren - vaativa yhdistetty (pari) - VVJ - 2/12
06.01.14 - Duren - vaativa yhdistetty (pari) - VVJ - 2/12
08.01.14 - Duren - vaativa yhdistetty (pari) - VVJ - 2/12
13.01.14 - Duren - vaativa yhdistetty (pari) - VVJ - 1/12
03.02.14 - KK Bailador - vaativa yhdistetty - VVJ - 5/30
11.02.14 - Brynhild - vaativa yhdistetty - VVJ - 1/37
27.02.14 - Ramya Ranch - vaativa yhdistetty - VVJ - 2/87
07.05.14 - Fiktio - vaativa yhdistetty - VVJ - 3/29
08.05.14 - Fiktio - vaativa yhdistetty - VVJ - 3/29
11.05.14 - Fiktio - vaativa yhdistetty - VVJ - 2/29
30.05.14 - Mighty Ducks - noviisi yhdistetty (pari) - VVJ - 2/30
02.06.14 - Breandan - vaativa yhdistetty - VVJ - 2/28
06.06.14 - Breandan - vaativa yhdistetty - VVJ - 5/28
22.07.14 - Breandan - vaativa yhdistetty (pari) - VVJ - 1/13
27.07.14 - Breandan - vaativa yhdistetty (pari) - VVJ - 2/13
28.08.14 - Konkkaronkka - vaativa yhdistetty - VVJ - 4/39
04.10.14 - Breawa - vaativa yhdistetty - VVJ - 4/30
13.10.14 - Breandan - vaativa yhdistetty - VVJ - 3/25
14.10.14 - Breandan - vaativa yhdistetty - VVJ - 1/25
20.10.14 - Breandan - vaativa yhdistetty - VVJ - 4/30
22.10.14 - Breandan - vaativa yhdistetty - VVJ - 4/30
22.10.14 - Reiter - vaativa yhdistetty - VVJ - 2/29
23.10.14 - Breandan - vaativa yhdistetty - VVJ - 2/30
03.11.14 - Reiter - vaativa yhdistetty - VVJ - 4/29
08.11.14 - Reiter - vaativa yhdistetty - VVJ - 3/29
10.11.14 - Breandan - vaativa yhdistetty - VVJ - 1/40
18.11.14 - Breandan - vaativa yhdistetty - VVJ - 3/40
25.11.14 - Breandan - vaativa yhdistetty - VVJ - 1/40
26.11.14 - Breandan - vaativa yhdistetty - VVJ - 3/40
01.12.14 - Konkkaronkka - vaativa yhdistetty - VVJ - 1/40
08.12.14 - Konkkaronkka - vaativa yhdistetty - VVJ - 6/40
09.12.14 - Konkkaronkka - vaativa yhdistetty - VVJ - 6/40
10.12.14 - Konkkaronkka - vaativa yhdistetty - VVJ - 6/40
02.01.15 - Reiter - vaativa yhdistetty - VVJ - 4/31
05.01.15 - Reiter - vaativa yhdistetty - VVJ - 3/31
14.01.15 - Konkkaronkka - vaativa yhdistetty - VVJ - 1/40
31.08.15 - Wyat Shetlands - vaativa yhdistetty (VVJ-cup) - VVJ - 3/77

KRJ:n alaiset kisat

PVM - kutsu/paikka - luokka - jaos - tulos
26.11.13 - Mewian Welsh - Helppo B - KRJ - 3/50
30.11.13 - Mewian Welsh - Helppo C - KRJ - 4/49
06.12.13 - Fiktio - Helppo B - KRJ - 2/40
09.12.13 - Fiktio - Helppo B - KRJ - 4/40
13.12.13 - Fiktio - Helppo C - KRJ - 2/40
18.12.13 - Fiktio - Helppo C - KRJ - 5/40
19.12.13 - Fiktio - Helppo C - KRJ - 5/40
07.01.14 - Stewart - Helppo C - KRJ - 3/30
08.01.14 - Stewart - Helppo C - KRJ - 3/30
08.01.14 - Stewart - Helppo B - KRJ - 5/30
09.01.14 - Stewart - Helppo C - KRJ - 4/30
11.01.14 - Stewart - Helppo B - KRJ - 5/30
12.01.14 - Takamaiden suomenhevoset - Helppo B - KRJ - 1/50
12.01.14 - Ginger - Helppo C - KRJ - 4/38
13.01.14 - Ginger - Helppo B - KRJ - 5/50
14.01.14 - Ginger - Helppo B - KRJ - 3/50
14.01.14 - Fiktio - Helppo C - KRJ - 1/40
15.01.14 - Ginger - Helppo B - KRJ - 1/50
15.01.14 - Parodia - Helppo B - KRJ - 5/40
17.01.14 - Parodia - Helppo B - KRJ - 3/40
19.01.14 - Parodia - Helppo B - KRJ - 3/40
27.01.14 - Golden League - Helppo C - KRJ - 5/30
27.01.14 - Marike - Helppo B - KRJ - 5/50
28.01.14 - Marike - Helppo B - KRJ - 4/50
28.01.14 - Golden League - Helppo C - KRJ - 2/30
29.01.14 - Golden League - Helppo C - KRJ - 3/30
30.01.14 - Parodia - Helppo B - KRJ - 6/50
31.01.14 - Golden League - Helppo B - KRJ - 2/30
02.02.14 - Moondance - Helppo B - KRJ - 1/40
02.02.14 - Dahlgård - Helppo B - KRJ - 4/30
03.02.14 - Graft Stallions - Helppo B - KRJ - 5/30
03.02.14 - Dahlgård - Helppo B - KRJ - 3/30
05.02.14 - Dahlgård - Helppo B - KRJ - 4/30
09.02.14 - Vaapukka - Helppo B - KRJ - 2/30
10.02.14 - Vaapukka - Helppo B - KRJ - 3/30
10.02.14 - Vaapukka - Helppo B - KRJ - 1/39
10.02.14 - Mewian Welsh - Helppo C - KRJ - 3/50
11.02.14 - Mewian Welsh - Helppo C - KRJ - 1/50
13.02.14 - Vaapukka - Helppo B - KRJ - 4/39
13.02.14 - Vaapukka - Helppo C - KRJ - 2/30
14.02.14 - Mewian Welsh - Helppo C - KRJ - 2/50
15.02.14 - Vaapukka - Helppo B - KRJ - 5/30
16.02.14 - O' Polo - Helppo B - KRJ - 1/30
18.02.14 - Kadotetut suomenhevoset - Helppo B - KRJ - 2/30
19.02.14 - O' Polo - Helppo B - KRJ - 4/30
22.02.14 - Vaapukka - Helppo B - KRJ - 3/30
23.02.14 - O' Polo - Helppo B - KRJ - 3/30
23.02.14 - O' Polo - Helppo B - KRJ - 2/30
25.02.14 - Vaapukka - Helppo B - KRJ - 3/30
26.02.14 - Mewian Welsh - Helppo C - KRJ - 5/50
27.02.14 - Vaapukka - Helppo B - KRJ - 2/30
28.02.14 - Vaapukka - Helppo B - KRJ - 3/39
28.02.14 - Vaapukka - Helppo B - KRJ - 6/39
05.03.14 - Verner - Helppo B - KRJ - 1/30
28.02.15 - Oldfinion - Helppo C (KRJ-cup) - KRJ - 20/203
31.08.15 - Aittohaara - Helppo B (KRJ-cup) - KRJ - 5/338

ERJ:n alaiset kisat

PVM - kutsu/paikka - luokka - jaos - tulos
30.11.13 - Cresendo - 50cm - ERJ - 3/34
01.12.13 - LAC - 60cm - ERJ - 5/40
02.12.13 - LAC - 50cm - ERJ - 5/40
03.12.13 - LAC - 50cm - ERJ - 2/40
03.12.13 - LAC - 60cm - ERJ - 6/40
22.12.13 - Cresendo - 60cm - ERJ - 3/50
26.12.13 - Elm Ponies - 60cm - ERJ - 2/23
31.12.13 - Tuuliharja - 60cm - ERJ - 6/38
02.01.14 - Tuuliharja - 60cm - ERJ - 4/38
17.01.14 - Koston suomenhevoset - 60cm - ERJ - 2/50
28.01.14 - Moondance - 60cm - ERJ - 3/40
29.01.14 - Moondance - 60cm - ERJ - 2/40
31.01.14 - Ginger - 60cm (ERJ-cup) - ERJ - 6/183
04.02.14 - Rumour Ponies - 50cm - ERJ - 1/30
08.02.14 - Rumour Ponies - 50cm - ERJ - 4/30
09.02.14 - Rumour Ponies - 50cm - ERJ - 5/30
13.02.14 - Rumour Ponies - 50cm - ERJ - 2/30
13.02.14 - Rumour Ponies - 50cm - ERJ - 2/30
14.02.14 - Rumour Ponies - 50cm - ERJ - 3/30
15.02.14 - Rumour Ponies - 50cm - ERJ - 3/30
20.02.14 - Brynhild - 60cm - ERJ - 2/40
20.02.14 - LAC - 60cm - ERJ - 5/40
22.02.14 - LAC - 60cm - ERJ - 3/40
24.02.14 - LAC - 60cm - ERJ - 6/40
01.03.14 - Rhonwen - 60cm - ERJ - 3/40
01.03.14 - Rhonwen - 60cm - ERJ - 1/40
04.03.14 - Hiprakka - 50cm - ERJ - 3/30
07.03.14 - Hiprakka - 50cm - ERJ - 4/30
08.03.14 - Rhonwen - 60cm - ERJ - 2/40
10.03.14 - Hiprakka - 50cm - ERJ - 1/30
10.03.14 - Vaapukka - 50cm - ERJ - 1/30
12.03.14 - LAC - 60cm - ERJ - 2/40
13.03.14 - Hiprakka - 50cm - ERJ - 2/30
15.03.14 - LAC - 60cm - ERJ - 5/40
17.03.14 - LAC - 60cm - ERJ - 2/40
23.03.14 - LAC - 60cm - ERJ - 3/40
23.03.14 - Cresendo - 50cm - ERJ - 2/26
25.03.14 - Marike - 60cm - ERJ - 1/40
26.03.14 - Marike - 60cm - ERJ - 2/40
13.05.14 - LAC - 60cm - ERJ - 3/40
17.05.14 - LAC - 60cm - ERJ - 5/40
30.05.14 - Vaapukka - 50cm - ERJ - 2/30
01.06.14 - Vaapukka - 50cm - ERJ - 5/30
21.06.14 - LAC - 60cm - ERJ - 5/40
22.06.14 - LAC - 60cm - ERJ - 5/40
23.06.14 - LAC - 60cm - ERJ - 6/40
24.06.14 - LAC - 60cm - ERJ - 6/40
13.09.14 - LAC - 60cm - ERJ - 2/36
14.09.14 - LAC - 60cm - ERJ - 6/36
22.09.14 - Casino showjumpers - 50cm - ERJ - 5/30
26.09.14 - Casino showjumpers - 50cm - ERJ - 5/30
07.10.14 - Casino showjumpers - 50cm - ERJ - 3/30
08.10.14 - Casino showjumpers - 50cm - ERJ - 5/30
30.12.14 - KK Bailador - 50cm (ERJ-cup) - ERJ - 6/94
31.07.15 - Ginger - 50cm (ERJ-cup) - ERJ - 1/94
31.10.15 - Ginger - 50cm (ERJ-cup) - ERJ - 1/66
31.10.15 - Ginger - 60cm (ERJ-cup) - ERJ - 3/75